Cserepeslemez

Lindab cserepeslemezek, svédacél termékek

lindab

topline

Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához.

Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. A Lindab Topline több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. Az alapos fejlesztés és a toldások átgondolt kialakítása garantálja a 100 %-os vízzáróságot.

Lindab Topline cserepeslemez színválaszték
Lindab Topline cserepeslemez méret

Az acéltetők a hagyományos agyag- és betoncserép anyagú fedésekhez képest jóval könnyebbek, a nagytáblás méretre gyártott elemekkel gyorsabban kivitelezhetőek. Más alapanyagú fémtetőkhöz (pl. alumínium, réz) képest a legkisebb a hőtágulásuk, ami a rögzítő elemek és az illesztések biztonságát fokozza, garantálva ezzel a tökéletes vízzárást.

Miért érdemes cserepeslemezt választani?

Amennyiben tetőfelújításra, tetőcserére kerül a sor, a cserepeslemez minden esetben kiváló, modern, hosszantartó és költséghatékony választás. Legyen szó családi házról, melléképületek tetőfelújításáról, ipari létesítményekről, a cserepeslemez-technológia esztétikus és strapabíró megoldás.

A Lidab termékeinek rendkívüli előnye, hogy más tetőfedési megoldásokkal szemben rendkívül könnyűek, így a tetőszerkezet cseréje nélkül teszik lehetővé a hatékony kivitelezést. A cserepeslemezek súlya négyzetméterenként mindössze 5 kg, ezért akár korábbi palatetők cseréjének vagy kevésbé erős tetőszerkezetek fedésének esetében is kiválóan alkalmazhatók. A cserepeslemezek még komolyabb esőzések esetén sem szívják magukba a vizet, így súlyuk sem növekszik meg.

A cserepeslemezekkel mindig egyszerű és költséghatékony a kivitelezés, hiszen a Lindab termékei előzetesen és a helyszínen is méretre vághatók, így könnyen szállíthatók, valamint rendkívül kevés anyagveszteséggel gyorsan, csavarral rögzíthetők. A lemezek felszerelés után tökéletes, cseréphatású látványt biztosítanak, és garantáltan hosszantartó védelmet nyújtanak az épületnek. Az általunk használt Lindab termékek felületét úgy alakították ki, hogy ne tapadjanak meg rajta a szennyeződések, így tisztításuk különösen egyszerű.

Biztonságos tetőfedési megoldást keres, amely sem a környezetet, sem pedig a pénztárcáját nem terheli feleslegesen? Érdeklődjön termékeinkről, és kérje professzionális szakembereink segítségét a kivitelezést illetően!

küldjön nekünk
üzenetet, ajánlatkérést!

Üzenetküldéshez kérjük, hogy adja meg adatait és írja meg üzenetét, majd kattintson a Küldés gombra!

Az üzenet beérkezése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

3 + 3 =