Ereszcsatorna rendszerek

lindab rainline ereszcsatorna-rendszer

Akár újonnan épül a háza, akár felújítja a tetőt, mindenképp érdemes a fontos funkciót ellátó ereszcsatornát is gondosan kialakítani. Ha a Lindab Rainline-t választja, akkor csakis előnyökkel számolhat. Azon túl, hogy a komplett esővíz-elvezető rendszer gyorsan és egyszerűen szerelhető, még kifejezetten esztétikus is. Alapanyaga a minőségi svédacél, amely nem deformálódik, és a vetemedés vagy a repedezés sem jellemző rá. További előny e számos versenytársával szemben, hogy a hosszú élettartamú Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer elemei nagyon jól variálhatók.

A hosszú élettartam egyik garanciája a korrózióállóság, amit pedig a horganyréteg és a műanyagfesték-bevonat szavatol. A színtartósság is e termék mellett szól, hiszen a Lindab Rainline ereszcsatorna hosszú évek múltán is megőrzi eredeti színét. A színválaszték kimondottan széles, így minden esetben megtalálhatja a homlokzathoz és a tetőburkolathoz tökéletesen passzoló rendszert, bármilyen stílusú is legyen az ingatlan.

            

Lindab Rainline ereszcsatorna színválaszték

     A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer tíz különböző színben kapható. A csatornaszínek jól összepárosíthatóak az épületek színvilágával.

    A Lindab ereszcsatorna kitűnő választás akkor is, ha diszkréten szeretné a ház meghatározó tónusát kiegészíteni, és akkor is, ha merészen hangsúlyos színt választ csatornájának.

Minőségi ereszcsatorna hosszú távra

Nem csoda, hogy Magyarországon a Lindab Rainline ereszcsatorna-rendszer piacvezetőnek számít a maga termékkategóriájában. Nagy népszerűségét a megbízhatóságát garantáló rendkívüli tulajdonságainak köszönheti a lakossági felhasználók széles körében, és persze vonzó ár-érték aránya is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sok házon és ingatlanon találkozhatunk ezzel az ereszcsatornával.

A nagyarányú elterjedéshez természetesen az is jelentősen hozzájárul, hogy a beszerezhető termékek skálája roppant széles, így gyakorlatilag bármilyen paraméterek mellett is tökéletesen működő esővíz-elvezető rendszer építhető ki a Lindab Rainline termékeiből, ráadásul mindez gyorsan és egyszerűen megvalósítható.

Ereszcsatorna vonzó ár-érték aránnyal

Noha a Lindab Rainline mellett olcsóbb termékek is elérhetők a piacon, ezek ára csak első pillantásra tűnik kedvezőnek. Ugyanis ha számításba vesszük a Lindab Rainline sokszorosan hosszabb élettartamát is, máris rádöbbenünk, hogy hosszú távon nézve épp a legjobb minőségű termékeket kapjuk meg a legelőnyösebb áron. Ha minőségi ereszcsatornát választunk, akkor évtizedekig nem okoz fejtörést az esővíz hatékony elvezetése, sok gondtól és plusz kiadásoktól óvjuk meg magunkat.

Ha Önnél is tervben van a tetőfelújítás, akkor tudja, hogy a kiváló minőségű termékek jelentik a biztosítékot a hosszú élettartamra. Ha szeretne évtizedeken át kifogástalanul funkcionáló ereszcsatornát, keressen minket elérhetőségeinken, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlapon keresztül!

küldjön nekünk
üzenetet, ajánlatkérést!

Üzenetküldéshez kérjük, hogy adja meg adatait és írja meg üzenetét, majd kattintson a Küldés gombra!

Az üzenet beérkezése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

5 + 2 =