velux_logo

A VELUX nem véletlenül a legnépszerűbb márka, ha tetőtéri ablakokról van szó, hiszen termékválasztéka mindig a legmodernebb színvonalat képviseli, folyamatosan igazodva az ügyfelek megújuló igényeihez. Akár lakásfelújításon gondolkodik, akár újépítésű ingatlanjába szeretne magas minőségű tetőtéri ablakokat, a VELUX ablakaiban és kiegészítőiben nem fog csalódni. Válassza a legjobb megoldást!

Építkezés

Tetőfelújítás

Ablakcsere

Velux
p

TANÁCSOK TETŐTÉRI

ABLAK VÁSÁRLÁST

TERVEZŐKNEK

Az egyik legfontosabb szempont az üvegezés

Ha hosszú távra gondolkodik előre, azt tanácsoljuk Önnek, hogy a tetőtériablak-kínálat feltérképezésekor ne ragadjon le az alaptípusoknál. A többletköltséget meghálálja, hogy melegebb lesz a szobában, kevesebb energia vész el, így nem fizet felesleges fűtési költséget. Ha zajos helyen lakik, vagy nyugtalanul alszik, érdemes odafigyelni az ablak léghanggátlására vagy esőzajcsökkentő képességére is, hogy hosszú távon kizárhassa a környezeti zajokat. Az új 3-rétegű üvegezésű VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok az üveg Ug=0,6 W/m2K és a teljes ablakszerkezet Uw=1,1 W/m2K hőszigetelő képességével jövőbiztosak. Ilyen jó hőszigetelést ilyen áron nem nagyon fog sehol találni, az alap változatnál 15%-kal jobb energiahatékonyságot bárki által megfizethető áron kínáljuk

Figyeljen oda az energiahatékonyságra!

A rezsicsökkentés mellett további eszközei is vannak a fűtésszámla csökkentésének. Egy megfelelően hőszigetelt tetőtériablak útját állja a természeti erőknek, a hideg biztosan nem húz be az ablak alatt télen. A tetőtéri ablak tokjába épített ún. ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszernek köszönhetően a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok mellett pl. télen kevesebb fűtési energia szükséges ugyanolyan belső hőmérséklet eléréséhez az alaptípusokhoz képest. Emellett az ablakszárnyon körbefutó extra gumitömítés a 100%-ban huzatmentes lakáshoz és a csendesebb otthonhoz járul hozzá.

Érdemes a helyiséghez választani az ablaktípust

A műanyag bevonatú tetőtéri ablakoknak több előnyük van, mint gondolná. Mivel a fehérre festett poliuretán bevonat teljesen körbeveszi az ablak fa belsejét, ezért a nedvesség nem tud kárt tenni benne. Fürdőszobába vagy konyhába szinte csak ilyet éri meg választani. Másik nagy előnye, hogy egyszerű tisztán tartani a felületét és évek múltával sem kell tervezni az újrafestést, mert nincs rá szükség. Emiatt háló- és gyerekszobákban is népszerű ez az ablak. A trendkövetők is örömüket fogják lelni az ablakban, fehér színe az üveg és az alkalmazott fehér lakk kiváló UV-tűrése miatt évtizedek múlva is fehér marad. Az örök elegancia és stílus biztosítva van.

velux tetőtéri ablak

otthonfelújítási

program

Tegyen szert most VELUX tetőtéri ablakokra, árnyékolókra és kiegészítőkre az otthonfelújítási program keretében!

Az otthonfelújítási programról itt olvashat részletesebben!

            

MIÉRT PONT A VELUX?

MUNKANAPON BELÜL ÁTVEHETI A MEGRENDELT TERMÉKET

ÓRÁN BELÜL ELKÉSZÍTJÜK ÁRAJÁNLATÁT

ÉVIG GARANTÁLTAN ELÉRHETŐ ALKATRÉSZEK

ÉVE MAGYARORSZÁGON

Kiváló hőszigetelő VELUX tetőtériablakok és tartozékok

A VELUX a legkorszerűbb technológiát alkalmazza tetőtériablakai kialakításakor, hogy azok a legmagasabb fokú hang- és hőszigetelést biztosítsák. A VELUX termékcsaládja optimális megoldást kínál akár fa, akár műanyag tetőtériablak beépítésén gondolkodik. Ablakaink ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, egyszerűen tisztán tarthatók, illetve rendkívüli hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Amennyiben fontos az Ön számára az energiatakarékosság, válassza több rétegű VELUX ablakainkat!

A kínálatunkban megtalálható ablakok kompatibilisek a VELUX hőszigetelő- és burkolókeretekkel, valamint a gyártó speciális árnyékolóival is. A burkolókeretek használatával nemcsak egyszerűbb és gyorsabb a tetőtériablakok szakszerű beépítése, de jobb illeszkedés miatt az időjárási  tényezőkkel szemben is nagyobb védelmet nyújtanak. Legyen szó akármilyen tetőhéjalásról, a VELUX burkolókeretek gond nélkül, biztonságosan beépíthetők, és tökéletes vízzárást biztosítanak.

VELUX tetőtéri ablakainkat fenyőfából készült kivitelben vagy műanyag bevonattal elkészítve, két vagy három réteges üvegezéssel is választhatja. A fa ablakok minden esetben rétegragasztott eljárással készülnek, és a strapabíróságot legalább két réteg lakk szavatolja. A műanyag tetőtéri ablakok belső szerkezete fából készül, azonban fehér színű poliuretán-borítás fedi őket a kiváló hőszigetelés és hosszan tartó minőség eléréséért.

Érdeklődjön VELUX tetőtériablak-rendszereinkkel és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel kapcsolatban munkatársainknál!

küldjön nekünk
üzenetet, ajánlatkérést!

Üzenetküldéshez kérjük, hogy adja meg adatait és írja meg üzenetét, majd kattintson a Küldés gombra!

Az üzenet beérkezése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

2 + 2 =

Share This