Az általunk forgalmazott Lindab termékek külső és belső oldalán több rétegű bevonattal, tűzihorganyzott svédacélból készülnek. Rendkívüli ellenállóságuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően a különböző tetőfelújítási/tetőépítési munkálatoknál kifejezetten ajánlott a beépítésük.

Építkezés

Tetőfelújítás

Csarnoképítés

Lindab SRP Click

Válasszon A lindab rendszerei közül

Ereszcsatorna rendszer

lindab

rainline

          A Lindab Rainline esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővíz-elvezető rendszer. Svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik. A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer kiváló minőséget kínál, egyesítve a hosszú élettartamot, a variálhatóságot és a könnyű szerelhetőséget.

 

Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyagfesték bevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad. A Lindab csatornarendszer széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a különböző stílusú házak, épületek homlokzatához és tetőburkolatához a legmegfelelőbb szín kiválasztását.

            

Lindab Rainline színválaszték

     A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer tíz különböző színben kapható. A csatornaszínek jól összepárosíthatóak az épületek színvilágával.

    A Lindab ereszcsatorna kitűnő választás akkor is, ha diszkréten szeretné a ház meghatározó tónusát kiegészíteni, és akkor is, ha merészen hangsúlyos színt választ csatornájának.

Cserepeslemez

lindab

topline

       

Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához.

Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. A Lindab Topline több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. Az alapos fejlesztés és a toldások átgondolt kialakítása garantálja a 100 %-os vízzáróságot.

Lindab Topline cserepeslemez színválaszték
Lindab Topline cserepeslemez méret

Az acéltetők a hagyományos agyag- és betoncserép anyagú fedésekhez képest jóval könnyebbek, a nagytáblás méretre gyártott elemekkel gyorsabban kivitelezhetőek. Más alapanyagú fémtetőkhöz (pl. alumínium, réz) képest a legkisebb a hőtágulásuk, ami a rögzítő elemek és az illesztések biztonságát fokozza, garantálva ezzel a tökéletes vízzárást.

burkolati rendszerek

lindab

coverline

 

 A Lindab Coverline termékcsoport funkcionális, a megrendelői igényekhez alkalmazkodó és a szerkezeti kialakításhoz optimálisan illeszkedő burkolati rendszereket kínál tető- és falburkolatok, álmennyezetek, héjazatok céljára. A vázszerkezeti kialakítás és a tetőhajlásszög függvényében meghatározott tetőhéjazatra többféle lehetőséget kínálunk mind profilok mind pedig anyagvastagság tekintetében a gyors és egyszerű szerelhetőség, gazdaságosság és az esztétikai megjelenés elérése érdekében.

A Lindab Kft. a profillemezek és tartozékok komplett portfóliójával minden igényt kielégít. Különböző profiljaink változatos, esztétikailag tetszetős külsőt biztosítanak felújításoknál, illetve új épületek burkolásánál egyaránt. A Lindab burkolati rendszer gazdaságosabb alternatíva sok más hagyományos építőanyaggal szemben. A könnyű és gyors szerelhetőség a költségek csökkentését garantálja.

A Lindab részletmegoldásokat kínál sávos felülvilágítók beépítéséhez, tetőáttörésekhez és tetőbiztonsági elemekhez.

küldjön nekünk
üzenetet, ajánlatkérést!

Üzenetküldéshez kérjük, hogy adja meg adatait és írja meg üzenetét, majd kattintson a Küldés gombra!

Az üzenet beérkezése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

15 + 14 =

Share This