prefa_logo

   A PREFA az innováció és a megbízható minőség szellemében több mint 70 éve kínál tetőfedő-, homlokzatburkoló-, vízelvezetési rendszereket és számos egyéb terméket. Megbízható partner az építtetők, az építészek és a tervezők, valamint a bádogosok és tetőfedők számára építési projektjeik kapcsán.

   A PREFA komplett rendszer lehetővé teszi a tető, ereszcsatona, homlokozat és a szolárrendszer optimális összehangolását. Több mind 6000 különböző alumínium termék. Legyen szó tartozékokról, hafterekről vagy fedőanyagokról, a PREFA-nál minden darab tökéletesen illik egymáshoz.

   Válassza a lehető legjobb minőséget és a teljeskörű tető- és homlokzatkialakítást egy kézből!

Építkezés

Tetőfelújítás

Homlokzatburkolat

Tetőfedési rendszerek

PREFA

TETŐFEDÉSI RENDSZEREK

         Egy alumínium tető nem törik, és súlya a cserépfedésű tetőnek mindössze 1/10 – 1/20 része. A 2,3 – 2,6 kg/m² önsúlyú fedéssel gyorsan halad a munka, szinte minden hajlásszög tartományban (3° felett). 

      Egy alumínium tető nem rozsdásodik, még akkor sem, ha a megmunkálás során apró sérülések keletkeznek rajta. A natúr alumínium reakcióba lép a levegőben lévő oxigénnel és ezáltal egy természetes oxidréteget képez. Ez megvédi az anyagot még a szélsőséges időjárási körülmények esetén is.

prefa tető színválaszték
prefa prefalz

homlokzatburkolati rendszerek

prefa

homlokzatburkolat

       A Prefa homlokzatburkló termékek komplett rendszerek. Ez azt jelelnti, hogy minden homlokzati elemet és az összes szereléshez szükséges tartozékot egy öntvényből készítik bevált Prefa minőségben. 

      Robosztusságuk mellett a Prefa homlokzatburkolati rendszerek igazi szépségek, amik nem szabnak határt a tervezéssel kapcsolatos elképzeléseknek. 

prefa homlokzat kiselemes fedés
prefa homlokzat sidings
prefa bond

tető-vízelvezetés

prefa

tető-vízelvezetés

 

      A PREFA egy kézből kínálja Önnek a teljes alumínium vízelvezető rendszert a szereléshez szükséges tartozékokkal együtt. A függő ereszcsatornáktól a négyszögszelvényű lefolyócsövekig, a lombrácstól a vízgyűjtő üstig – minden kívánság teljesül.

A Prefa ereszcsatorna rendszer minden eleme alumíniumból van, egy olyan anyagból, ami nem rozsdásodik. A kiváló minőségű festékbevonat tökéletesen illik épületének kreatív és funkcionális külső felépítéséhez.

prefa tető vízelvezetés
Prefa komplett rendszer

KOMPLETT RENDSZER TETŐVEL, TETŐ-VÍZELVEZETÉSSEL, HOMLOKZATTAL ÉS EGYÉB ELEMEKKEL

A PREFA „teljes körű csomagban” kínálja az összes termékét a sikeres felújítási munkálatokhoz. Az 5000 különféle termékből álló komplett rendszer lehetővé teszi a tető, a tető-vízelvezetés, a homlokzat és a napelemes rendszerek optimális együttműködését -a fedési és a burkolati elemektől egészen a különféle tartozékokig. Az alumínium kiváló termékminősége és tartóssága magas szintű biztonságot nyújt a tervezőknek, gyártóknak és az épülettulajdonosoknak. A PREFA ezeket írásban is garantálja, 40 év garanciát nyújtva az anyagokra és a színekre.

TARTOZÉKOK

prefa

napelem rögzítő rendszer, árvízvédelem, szalagok és lemezek, tetőbiztonság, villámvédelem

   A PREFA tartozékok és kiegészítő elemek minden egyes komponensét egy helyen gyártják, és együtt szállítják. Például az összes kiegészítő termék tartalmazza a szükséges szerelési tartozékokat. Így biztosítható, hogy minden alkatrész optimálisan illeszkedjen egymáshoz és az eredmény mind a megjelenés, mind a minőség szempontjából megfeleljen a legmagasabb követelményeknek.

A kifogástalan szerelés garantálása érdekében a PREFA termékeket kizárólag szakképzett profik építhetik be. Ez maximális biztonságot nyújt az építtetőknek és a tervezőknek egyaránt.

 

Napelemes rögzítő rendszer

A napelemes rögzítő rendszer révén a PREFA olyan kifinomult rendszert kínál, amely tökéletesen illeszkedik a tetőfedéshez. A napelem modulok egyéb rögzítési módjaihoz képest ez a rendszer nem korlátozza a PREFA tetőfedés funkcióját és hosszú élettartamát.

PREFA hófogó rendszer hófogórúddal

A PREFA hófogó rendszer minden kiselemes PREFA termékhez használható. A talpak és a speciális hófogórudak lehetővé teszik a gyors szerelést. A rendszerhez tartozó hófogórudak különösen jó statikai értékekkel rendelkeznek a profilok geometriája miatt.

PREFA szellőző gerincelem

A PREFA szellőző gerincelem speciálisan karcsú kialakítása nagyon jó szellőző hatást és funkcionalitást biztosít. A kiselemes PREFA fedéseknél min él- mind tarájgerincen alkalmazható.

küldjön nekünk
üzenetet, ajánlatkérést!

Üzenetküldéshez kérjük, hogy adja meg adatait és írja meg üzenetét, majd kattintson a Küldés gombra!

Az üzenet beérkezése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

1 + 15 =

Share This